Margot Robbie gaf toe dat ze stiekem een ​​kus zonder script met Brad Pitt op de "Babylon"-set was binnengeslopen omdat ze dacht dat de "kans nooit meer zou komen"

08 Dec 2022

Margot Robbie gaf toe dat ze stiekem een ​​kus zonder script met Brad Pitt op de

Twee maanden geleden werd de eerste trailer voor het aankomende comedy-drama Babylon uitgebracht — en het kreeg al snel een enorme hype.

YouTube

De film, die op 23 december in geselecteerde bioscopen zal worden uitgebracht en op 6 januari elders, werd geregisseerd door Damien Chazelle, die ook de veelgeprezen projecten La La Land en Whiplash schreef en regisseerde.

Tim P. Whitby / Getty Images voor Paramount Pictures

Maar afgezien van de beroemde regisseur van de film en de opvallende trailers, heeft de cast van Babylon de fans des te enthousiaster gemaakt voor de release, met Brad Pitt, Margot Robbie, Diego Calva en Tobey Maguire zijn slechts een handvol van zijn grote namen.

Jesse Grant / Getty Images voor Paramount Pictures

In de film speelt Margot aspirant-acteur Nellie, die Manny, gespeeld door Diego, en Jack, gespeeld door Brad, rekruteert om haar te helpen succes en roem te vinden in het Hollywood van de jaren twintig.

YouTube

Het project bespreken tijdens een interview met E! Nieuws, Margot wierp een lichtje achter de schermen op een van de grootste toevoegingen aan de film.

Jeff Spicer / Jeff Spicer / Getty Images

Nadat ze had onthuld dat zij en Brad een knuffel delen in de film, gaf Margot toe dat de kus eigenlijk "niet in het script stond" en volledig door haar was geïmproviseerd.

Jesse Grant / Getty Images For Paramount Pictures

"Dat stond niet in het script", zei ze over de kus. 'Maar ik dacht: wanneer krijg ik anders de kans om Brad Pitt te kussen? Ik ga er gewoon voor.”

Arnold Jerocki / Getty Images

En dus nam Margot het heft in eigen handen om ervoor te zorgen dat ze haar langverwachte kus met Brad kreeg.

Monica Schipper / Getty Images VOOR BELANGRIJKSTE FOTO'S

Tijdens een gesprek met de regisseur overtuigde Margot Damien ervan dat haar personage Nellie die Jack kuste volkomen logisch zou zijn.

Tommaso Boddi / AFP via Getty Images

"Ik zei: 'Damien, ik denk dat Nellie gewoon naar boven zou gaan om Jack te kussen'", herinnert ze zich. "En Damien had zoiets van:" Nou, ze kan - wacht, wacht even. Je wilt gewoon Brad Pitt kussen.' En ik dacht: 'Oh, klaag me aan.'”

Jesse Grant / Getty Images voor Paramount Pictures

"'Deze kans komt misschien nooit meer terug'", vervolgde ze. "En hij had zoiets van 'Het werkt echt voor het personage', en ik had zoiets van 'Ik denk het wel.'"

George Pimentel / WireImage

Nou, nadat Damien had toegegeven dat het personage van Margot dat Brad kuste een geweldige scène zou opleveren, instrueerde hij haar eigenlijk om "het nog een keer te doen" - iets dat Margot, die de kus omschreef als "gewoon geweldig", was erg blij om te horen.

David M. Benett / Dave Benett / WireImage

“Hij had zoiets van: ‘Nee, doe het nog een keer. Dat werkt echt'', zei ze. "Ik had zoiets van 'Oh, geweldig.'"

Dia Dipasupil / Getty Images Margot werkte eerder samen met Brad in de dramakomedie The Big Short uit 2015 en, meer recentelijk, in Quentin Tarantino's kaskraker Once Upon a Time in Hollywood. George Pimentel / WireImage

En het paar deelt een langlopende vriendschap - Brad riep zelfs de hulp van Margot in bij het houden van zijn enigszins ongemakkelijke acceptatietoespraak tijdens de BAFTA Awards 2020.

Anadolu Agency / Getty Images

Zoals je je misschien herinnert, had Brad een grap voorbereid over prins Harry en Meghan Markle die zich terugtrokken uit de koninklijke familie om meer tijd in Canada door te brengen.

Jon Kopaloff / Getty Images

Maar toen hij plotseling niet in staat was de ceremonie bij te wonen, vroeg hij Margot om namens hem de toespraak te houden - de avond voor het grote evenement.

Jeff Spicer / Jeff Spicer / Getty Images

Margot las Brads toespraak hardop voor van een stuk papier en reciteerde: “Hij zegt dat hij deze [onderscheiding] Harry gaat noemen, omdat hij er erg enthousiast over is om hem mee terug te nemen naar de Verenigde Staten! ” Grappig genoeg grinnikten de broer en schoonzus van prins Harry, die op de eerste rij van het publiek zaten, samen met de rest van het publiek om het grapje.

BBC

Maar bij het vertellen van de nacht tijdens een later optreden op Good Morning America, gaf Margot - die genomineerd was voor twee eigen prijzen - toe dat ze zo "in paniek" was over het houden van Brad's toespraak dat ze vergat zelf woorden voor te bereiden .

Amy Sussman / Getty Images

"De avond ervoor zei hij: 'Kun je mijn speech voor me doen? Ik kan er niet zijn'', zei ze. "Ik was zo in paniek door zijn toespraak dat ik er niet eens aan dacht om er zelf een voor te bereiden."

Gareth Cattermole / Gareth Cattermole / Getty Images

"Ik had twee [awards] in de wacht", vervolgde ze. "Voor beide films in mijn categorie, en pas toen ik onderweg was, dacht ik: 'Oh mijn god, ik hoop dat ik niet win, want ik heb niets te zeggen.'"< /h2> David Parry - Pa Images / PA Images via Getty Images

Meer hierover

Margot Robbie onthulde dat ze "in paniek" was toen Brad Pitt haar vroeg om zijn controversiële BAFTA-speech te houden op de avond voor het evenementEllie Woodward · 5 februari 2020

Margot Robbie zei dat die virale Barbie-foto's het "meest vernederende moment" van haar leven waren Matt Stopera · 21 september 2022

Margot Robbie sprak eindelijk over die virale foto's waarop ze ogenschijnlijk huilde buiten het huis van Cara Delevingne en zei dat ze echt iets in haar oog hadEllen Durney · 15 november 2022

Margot Robbie legde uit waarom haar door vrouwen geleide film "Pirates Of The Caribbean" dood isLarry Fitzmaurice · 14 nov. 2022